Dislaimer - Copyrights

Disclaimer

Wij hebben uiterste zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen vandeze website, en doen er voortdurend alles aan om ervoor te zorgen datde informatie op deze website correct en actueel is. Ondanks onze inspanningen bestaat de kans dat de getoonde informatie niet (meer) correct en/of actueel is. Wij kunnen derhalve niet gehouden worden aan mogelijke incorrecte of incourante informatie welke op deze website wordt getoond, noch kunnen wij enige aansprakelijkheid hiervoor aanvaarden.

Copyrights

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van Galand B.V. Voor het ontwerp en design heeft Galand B.V. het exclusief gebruiksrecht voor de internet domeinnamen www.galand.nl en www.galand-hardenberg.nl.

Het ontwerp en design van deze website is intellectueel eigendom van Cariama IT b.v.

De volledige inhoud en het design inclusief alle hiervoor gebruikte afbeeldingen, programmacode en overige elementen zijn wettelijk beschermd door auteursrechten en copyrights.

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van betreffende rechthebbende gekopieerd, gewijzigd, vermenigvuldigd of anderzins gebruikt worden.

.